Gastro Index
Bratři v pivu|05.01.2014

Provinční pivovarské zjevení

Pivovaru Antoš se podařilo důstojně obnovit slánskou tradici vaření piva a etablovat se jako nejlepší hostinec v patnáctitisícovém městě.

Pivovaru Antoš se podařilo důstojně obnovit slánskou tradici vaření piva a etablovat se jako nejlepší hostinec v patnáctitisícovém městě.

Gastro Index
Dana a Alena|11.11.2013

Jak chutná plevel

Praha objevuje raw food. Restaurace ve Vršovicích na tomto stylu postavila svůj sympatický koncept, bohužel s řadou nedomyšleností.

Reakcí:1
Gastro Index
Bratři v pivu|12.09.2013

Ve Skále levně jen chutná

Restauraci Skála, vlajkovou loď pivovaru Klášter, nelze doporučit. Prostředí je ponuré, jídlo mizerné a předražené. Smutnou tečkou je chabě ošetřené a špatně natočené pivo.

Reakcí:0
Gastro Index
Dana a Alena|29.08.2013

Zeleninové hody v zoufalém prostředí

Ve vegetariánském bistru Zelená kuchyně na Albertově se najíte skvěle, jen se tam člověku nechce moc stolovat. Příště bychom raději volily variantu takeaway.

Reakcí:1
Gastro Index
Dana a Alena|15.08.2013

Co vše je možné ve francouzské restauraci

Až do onoho dne, kdy jsme navštívily La Boucherie and Bistrot M, jsme problémy s obsluhou v českých restaurací přičítaly ještě post-socialistickému dědictví. Jak si však vysvětlit chování francouzského drzouna, jenž nás obsluhoval? Jen málokdy se člověku poštěstí, aby se personál choval tak otevřeně nepřátelsky, snobsky a povýšeně.

Reakcí:8
Gastro Index
Dana a Alena|23.07.2013

Restaurace Argument: Škoda přešlapů

Zběžný pohled na internetovou stránku prozradí, že Argument už od svého vzniku inspiroval nejednoho recenzenta. A není divu – jde o údajně nejčerstvější podnik Prahy 6. Vedle vynikajících jídel jsme tam bohužel ochutnali i problematičtější kreace. Nastavená cenová hladina však ústřely nedovoluje.

Reakcí:0
Gastro Index
Bratři v pivu|02.07.2013

Marina: Nadějný nováček na pražské pivovarské scéně

Pivovar Marina v Holešovicích se prezentuje jako pokračovatel tradice vaření piva v Holešovicích. Nemá nastartováno špatně. Potřebuje však vyladit několik nedostatků, pak se může stát stálicí na pražské pivovarské scéně, kam bude stát za to zajít na slušné pivo a dobré jídlo.

Reakcí:2
Gastro Index
Dana a Alena|04.04.2013

Můžete snít, nebo můžete sníst

Podolská restaurace Rest. sice nese trochu záhadný název, místo slibovaného snění poskytuje spíš všední realitu, ale můžeme ji s jistými výhradami doporučit.

Reakcí:0
Gastro Index
Bratři v pivu|14.03.2013

Pražské pivnice: Příběh o šlendriánu a poctivosti

Která plzeňská pivnice v Praze je nejlepší? První díl naší výpravy nabízí návštěvu restaurace U Pinkasů, pasti na turisty plnou šlendriánu, a příjemného „sousedského“ hostince U Jelínků.

Reakcí:0
Gastro Index
Dana a Alena|12.02.2013

Na konci anabáze indické poučení

Občas není snadné poobědvat v Praze dle vlastních preferencí. Ještě, že fungují podniky jako Golden Tikka.

Reakcí:4